IMG_6994

Van grafische vormgeving, illustraties en animaties tot webdesign, ik beheers de verschillende disciplines van het vak. Ik werk voornamelijk met digitale media en programma’s zoals Adobe Creative Cloud, maar met veel plezier gebruik ik nog altijd pen en papier als basis voor mijn ontwerpen. Een logo, een huisstijl, een kort en wervend filmpje, je kunt het me allemaal vragen. Zelfs voor 3D vormgeving kun je mij benaderen. En als ik de oplossing niet meteen zelf in huis heb, werk ik samen met andere professionals voor fotografie, tekst en programmeren.

Bij een opdracht denk ik open en creatief mee met de klant. Ik voel meestal goed aan waar het heen moet en waar eindresultaat aan moet voldoen. Toch heb ik ook mijn eigen stijl. In al die verschillende uitingen zie dat lijn en vorm de basis zijn. Kleur wordt later toegevoegd. Ik hou van helder en zonder franje, nuchter maar nooit koud. Ik zoek naar sterke, originele vormen, en als het werkt ga ik een goed cliché niet uit de weg.

Mijn opdrachtgevers zijn culturele instellingen, gemeenten en bedrijven, maar ook particulieren. Groot of klein, complex of overzichtelijk, voor elke opdracht zoek ik de beste oplossing. Betrouwbaarheid, enthousiasme en creativiteit zijn kernwaarden bij elke opdracht. Geïnteresseerd? Nieuwsgierig? Bel of mail mij gerust!